PRIVATE DINING

Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u op informele wijze thuis culinair dineren? Met The Private Chef ervaart u de service en kwaliteit van een toprestaurant in de comfortabele en informele setting van uw eigen huis. Mijn keuken is voornamelijk Frans/Italiaans met Oosterse invloeden en wordt gekenmerkt door mooie, pure combinaties van 100% biologische ingrediënten en seizoensproducten.

MIJN WERKWIJZE

Met mijn all-inclusive aanpak neem ik u graag het werk uit handen. Aan de hand van een intake gesprek, waarin uw specifieke wensen en situatie worden besproken, wordt een uitgebalanceerd menu met bijbehorende wijnkaart ontwikkeld. Voor aanvang van het diner verzorgt The Private Chef een luxe en feestelijke uitstraling van uw dinertafel.  De bereiding vindt grotendeels plaats in uw keuken, waarvandaan het eten door de chef zelf zal worden geserveerd aan u en uw gasten. Bekijk hieronder een voorbeeldmenu. Interesse? Neem contact op of vraag een offerte aan. 

“Ik wil hierbij mijn dank uitspreken aan Stephy en de rest van het team voor een geweldig diner afgelopen zaterdag ter gelegenheid van mijn 40-ste verjaardag. Ik heb genoten van alle gerechten en de reacties van mijn gasten waren zeer enthousiast over het eten als over en de ongedwongen sfeer.”

– Mark uit Wassenaar

NEEM CONTACT OP

Neem contact met Stephy op via onderstaande gegevens of het contactformulier om uw eigen Private Chef ervaring te starten.