OVER STEPHY

Mijn passie voor mooie, pure gerechten gaat terug tot mijn kindertijd, niets bracht mij meer plezier dan mijn oma of moeder te mogen helpen in de keuken. Het was dan ook een logische keuze om na de afronding van mijn middelbare school een opleiding aan Naam School here te volgen. Na het behalen van mijn (naam/chef) diploma heb ik bij diverse restaurants gewerkt en stage gelopen, waaronder Naam bedrijf A, B en C.

THE PRIVATE CHEF

Het hectische bestaan van een kok bleek niet te combineren met het moederschap, daarom besloot ik een carrièrepauze in te lassen. Ik bleef echter op zoek naar mogelijkheden om mijn passie voor bereiden van mooie gerechten en het creëren van de juiste sfeer te kunnen delen. De oplossing vond ik in The Private Chef, waarbij ik volledig verzorgde, 100% biologische diners aanbiedt voor kleine of grote groepen in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Lees meer over Private Dining of vraag een offerte aan. 

“Ik wil hierbij mijn dank uitspreken aan Stephy en de rest van het team voor een geweldig diner afgelopen zaterdag ter gelegenheid van mijn 40-ste verjaardag. Ik heb genoten van alle gerechten en de reacties van mijn gasten waren zeer enthousiast over het eten als over en de ongedwongen sfeer.”

– Mark uit Wassenaar

NEEM CONTACT OP

Neem contact met Stephy op via onderstaande gegevens of het contactformulier om uw eigen Private Chef ervaring te starten.